some-facebook-code
Lige i øjet - HF uddannelsen på Frederiksberg
HF- gir dig grønt lys til livet  - Frederiksberg Hf kursus
HF- gir dig grønt lys til livet  - Frederiksberg Hf kursus
Frederiksberg Hf (FHF)
Hf kurset
Det 2-årige dagkursus til Hf eksamen. Dialoger - Fællesskab - Udvikling

Elever fra FHF fortæller:

Vi har skrevet til vores tidligere elever, og bedt dem om at fortælle os:

  1. hvad de mener HF-uddannelsen har betydet for dem?
  2. hvordan det er gået dem efter afslutning af HF på Frederiksberg Hf kursus?

De besvarelser vi pt. har modtaget kan I læse her i højre side. Navne og kontaktinformationer er udeladt.

Evaluering af FHF

Kursisterne fortæller om FHF:

Antal respondenter: 13
Sorteret efter: Nyeste først. Årgang (stig.) | Årgang (fald) | Nyeste først |

Dimitteret: 2015

d. 06-03-2018 08:18:54

Hf's betydning:

Frederiksberg HF var den bedste tid for mig og en virkelig god skole, med gode undervisere og elever. Gik et år på STX inden jeg startede på HF, og det var klart det bedste valg at starte på Frederiksberg HF. Har fået venner for livet, en adgangsgivende eksamen og de bedste år.

Efter Hf:

Jeg har været pædagogmedhjælper og startede D. 1. Februar 2018 på en videregående uddannelse - Læser til sygeplejerske.

Dimitteret: 2013

d. 03-11-2016 16:09:41

Hf's betydning:

HF var ekstremt vigtigt for mig. Jeg droppede ud af gymnasiet midt i 2. g, da jeg hverken havde motivationen eller ambitionerne. Efter 2 sabbatår havde jeg ambitionerne, men manglede nok lidt motivationen. HF ændrede det. FHF var (er formentlig stadig) et sted hvor unge mennesker i alle afstøbninger mødes, med det fælles klare mål, at få en studentereksamen.
På FHF fik jeg venner for livet, jeg fik mod på livet og jeg havde det hysterisk morsomt imens. HF og mine kammerater fra FHF har ændret mit liv og min person for det bedre.

Efter Hf:

Efter HF tog jeg på lærerseminariet. Det går rigtig fint, og jeg er nu kun 8 måneder fra, at kunne kalde mig folkeskolelærer.

Dimitteret: 2013

d. 22-03-2016 17:50:29

Hf's betydning:

HF har betydet alverden for mig og mulighederne for min fremtid - ingen tvivl om dét.

Det har åbnet utallige døre, og givet mig så mange muligheder - både uddannelses- og arbejdsmæssigt.

Udover det, har HF lært mig mange ting som måske virker ubetydelige. Men f.eks. at læse en bog, hvor du kender til den periode, den er skrevet i, giver en helt anden oplevelse. Lyder måske fjollet, men dét har HF også givet mig - altså en bedre forståelsesramme for verden.

Efter Hf:

Efter HF blev jeg optaget på psykologistudiet på Københavns Universitet, hvor jeg læste 1 år - to semestre. Jeg besluttede at stoppe på studiet, da det ikke var et studie for mig, og jeg ikke kunne se mig selv arbejde inden for faget efterfølgende. Herefter arbejdede jeg fuldtid i 1 år for Husse Danmark og MC-Rejser.

I efteråret 2015 begyndte jeg på studiet Marketing Management på CPH Business Academy på den internationale linje. Her studerer jeg nu på 2. semester, og jeg arbejder stadig for ovennævnte virksomheder, dog nu som deltidsansat, i begge deres marketing afdelinger.

Planen efter denne uddannelse, som er en erhvervsakademi uddannelse, er, at læse en såkaldt top-up i Innovation & Entrepreneurship. Hvorvidt jeg vil læse videre på en kandidatuddannelse på CBS, vil tiden vise.

Dimitteret: 2013

d. 22-03-2016 09:53:49

Hf's betydning:

Hf har betydet at det ikke var forsent at skifte retning, selv om jeg var kommet lidt op i alderen i forhold til gennemsnits alderen i studieverdenen. Jeg tænker tit på hvor heldig jeg er at bo i et land hvor det er muligt at gøre det som jeg har kunne fordi der findes denne type af uddannelsesinstitutioner.

Efter Hf:

Efter ikke rigtig at kunne finde ud af hvad jeg skulle, valgte jeg til sidst at tage springet og søgte ind på statskundskab på Københavns universitet, det var lidt af et spring for en gammel autolakerer som mig, men det var det rigtige er jeg sikker på nu er jeg endelig igang med det der altid har været min interesse.

Dimitteret: 2008

d. 20-03-2016 21:42:47

Hf's betydning:

Jeg kunne få en boglig uddannelse selvom min tid i folkeskolen var rigtig dårlig. Jeg troede jeg var dum indtil jeg fik et gennemsnit på 11,3 på jeres skole og kunne gennemføre jordemoderuddannelsen til topkarakterer. Snart skal jeg ud og rejse med Læger uden grænser og på den endnu længere bane drømmer om at tage en kandidat i jordermodervidenskab.

Efter Hf:

Først arbejde jeg et halvt år som pædagogmedhjælper i en børnehave, derefter tog jeg jordemoderuddannelsen. Siden har jeg arbejdet som jordemoder på Hvidovre Hospital samt i Stavanger.

Dimitteret: 2013

d. 19-03-2016 15:21:32

Hf's betydning:

Det har betydet alt for mig, da jeg ellers ikke ville have haft mulighed for at læse videre på noget, der interesserer mig. Skolen gjorde det muligt for mig at koncentrere mig nok til, at jeg kunne få det gennemsnit jeg behøvede. Jeg er ekstrem taknemmelig for mange af de dygtige lærer, der er ansat og i det hele taget muligheden for en chance til efter at være droppet ud af gymnasiet.

Efter Hf:

Første år efter HF, så arbejdede jeg og tog Matematik B på KVUC.
Dernæst søgte jeg ind på Psykologi på KU og blev optaget i efteråret 2014.
Jeg studerer nu psykologi på 4 semester.

Dimitteret: 2013

d. 18-03-2016 22:34:05

Hf's betydning:

I forhold til uddannelse har det betydet alt. Uden HF havde jeg aldrig fået mulighed for at starte på universitetet, og uden støtten fra Frb.HF var mit snit aldrig blevet godtnok til min drømmeuddannelse. Socialt har det også betydet enormt meget, og de mennesker jeg lærte at kende på de to år, betyder stadig alt.

Efter Hf:

Efter jeg afsluttede HF, supplerede jeg med tysk på KVUC. Derefter var jeg klar til at starte på KU, hvor jeg nu er igang med 4. Semester på Forhistorisk Arkæologi. Fra april '16 går jeg på barsel, og genoptager forhåbentligt studiet efter et år med baby :)

Dimitteret: 2012

d. 17-03-2016 14:28:03

Hf's betydning:

Hf-uddannelsen har givet mig adgang til, at jeg kunne søge ind på en videregående uddannelse. Samtidig løftede uddannelsen mit faglige niveau gevaldigt, og det gjorde mig i stand til at begå mig på en videregående uddannelse og tro på at det kunne lykkes. Jeg mødte nogen meget inspirerende og dygtige lærere - dette gjorde en kæmpe forskel for mig.
Jeg har meget positivt, at sige om Frederiksberg HF, men det ovennævnte er det der falder mig først ind.

Efter Hf:

Jeg læser til folkeskolelærer på 3. år på Professionshøjskolen Metropol i København. Ved siden af studiet arbejder jeg allerede som fastansatlærer på en 10. klasses skole.

Dimitteret: 2012

d. 15-03-2016 21:55:19

Hf's betydning:

Selve uddannelsen har givet mig en rigtig bred viden og på et højt fagligt niveau. Frederiksberg HF-kursus har givet mig to fantastiske år, fyldt med optankning på selvtillidskontoen, sjov, venskaber og har givet mig lysten til at lære mere. Frederiksberg HF-kursus har bidraget med fantastiske og engagerede lærer og dejlige rammer.

Efter Hf:

Jeg gik direkte videre til laborant uddannelsen, tog mig en barsel og bliver færdig januar næste år.

Dimitteret: 2011

d. 14-03-2016 09:05:40

Hf's betydning:

HF-uddannelse har betydet for mig, at jeg kunne komme videre på drømmestudiet efterfølgende. Fordelen var i min optik, at jeg kunne gennemføre det adgangsgivende studie på blot to år, fremfor gymnasiets 3 år.
Jeg var glad for min tid på Frederiksberg HF og så det som en fordel, at kusisterne var betydeligt ældre/modne end tilfældet er på gymnasierne.

Efter Hf:

Jeg påbegyndte socialrådgiver-uddannelsen september samme år, som jeg afsluttede Frederiksberg HF. Jeg er færdiguddannet til juni.
Sideløbende har jeg har det samme arbejde de sidste 8 år i Dansk Supermarked.

Dimitteret: 2012

d. 13-03-2016 23:09:39

Hf's betydning:

HF uddannelsen har betydet rigtig meget for mig. Med min HF eksamen kunne jeg komme ind på drømmestudiet. Samtidig har HF-uddannelsen været en lærerig oplevelse, hvor jeg lærte rigtig meget om selvdisciplin og hvad der skulle til for at nå mine mål. Desuden var jeg utrolig glad for alle mine undervisere på HF.

Efter Hf:

Efter HF begyndte jeg at læse odontologi/tandlæge. Jeg går på 6. Semester og om tre uger skal jeg forsvare min bacheloropgave.

Dimitteret: 2012

d. 13-03-2016 19:31:12

Hf's betydning:

Jeg tog HF på et perfekt tidspunkt, hvor jeg var klar til at være ansvarlig og målrettet. Helt praktisk har uddannelsen betydet at jeg har fået et godt gennemsnit, så jeg får en videregående uddannelse. Derudover har tiden på HF haft en generel positiv indvirken på min udvikling, har givet mig gode venskaber og gode minder.

Efter Hf:

Jeg er igang med en lang videregående uddannelse på KU.

Dimitteret: 2012

d. 13-03-2016 18:14:55

Hf's betydning:

Jeg var meget glad for min HF-forløb. Er enormt glad for at jeg gik på HF og ikke i gymnasiet, da alle elever var meget målrettede og engagerede. Dette oplevede jeg ikke de 3 måneder jeg gik i gymnasiet. Fedt at folk var lidt ældre og mere modne og klar til at gå i skole.

Syntes HF er en enormt god skoleform, da den minder meget om den undervisningsform der er på uni. Her mener jeg indstilling til fravær og eksamensformen, hvor man er oppe i alle fag.

Var også enormt glad for mine lærere.

Efter Hf:

Jeg studerer på DTU på 2. semester af geofysik og rumteknologi